Om Appause

Hvem er de?

De fleste får en ide og starter et firma. Vi startede et firma og fik en ide. Eller rettere: 26 ideer.

Vi havde alle tre fulgt med i udviklingen på især den mobile og sociale front, og specielt sammensmeltningen af disse havde fanget vores interesse.

Endnu en historie om en succesrig iværksætter fik os i gang. Teis sendte et link til artiklen rundt - emnefeltet var "Den gode idé venter på os!!". En hurtig brainstorm over artiklens tema førte til at Søren skrev: "Skal vi så ikke se at komme igang!"

Resten er, som man siger, historie. Eller det bliver det.

Efter første møde havde vi et felt på 26 projekter, der ventede på vores opmærksomhed. Alle bar de præg af ønsket om at integrere sociale medier med nyeste mobile teknologi. Flere var rettet mod detailhandelen. Andre mod kommende forældre. En enkelt mod vin-elskere uden forstand på vin.

Nedenfor kan du læse mere om hver enkelt af os. Du finder også vores kontaktinfo, og vi ville blive barnligt begejstrede hvis du vil sende os en mail eller give os et kald. Vi brænder nemlig for at hjælpe den gode ide på vej, og vi ville være stolte af at hjælpe dig og din virksomhed på vej.

Søren Bach Christiansen

Siden Søren var en knægt, har han kodet, udviklet og nørdet med IT. Han blev endda så god til det, at han blev hidkaldt til forskellige eventyr i det store udland. Efter en årrække skiftede Søren dog fokus til det, innovative og forretningsorienterede aspekt af IT. Sørens store operationelle indsigt kombineret med kreativitet og slutbrugerfokus er unik. Søren ville ønske, han ikke behøvede spilde så meget tid på, at skulle sove og han boede i aplerne, så han kunne stå på snowboard hele vinteren.

Teis Kronborg

Brænder for brugeroplevelser, kreativitet, processer og metodikker, analyse af organisationer, oplevelsesorienteret kundefokus og meget andet.
Dialog fodrer Teis' til tider abstrakte hjerne med nye ideer, ønsker og ambitioner. Teis ville ønske at han kunne lave en App selv og spille klaver, helst et gammelt Fender Rhodes keyboard.

Jens Mathiesen

Elsker når der er gang i biksen, når opgaver bliver løst på en måde så både kunden og deres kunder er glade - og ikke mindst når teknik og brugeroplevelse går op i en højere endhed. Konstruktiv feedback er vejen frem!
Jens ville ønske, at der var 40 timer på et døgn så der var ENDNU mere tid til at nørkle med alle de spændende Appause-projekter.